Lagerinformasjonsvinduet

I lagerregisteret opprettes lagre og eventuelt lokasjoner på lagrene.

Tips! Du kan redigere et lager direkte fra produktet ved hjelp av knappen Gå til lager i fanekortet Lager.

Lager: Navn på lager. Identifiserer lageret når du skal velge lager. Navnet kan endres, ettersom det er feltet Lager ID som identifiserer lageret. Lager ID-feltet genereres i systemet når et lager opprettes.

Adresse: Lagerets adresse.

Telefon: Lagerets telefonnummer.

Telefaks: Lagerets telefaksnummer.

E-post: E-postadresse tilknyttet lageret.

WWW: Hyperlink til www-side.

Lokasjon: Informasjon om lokasjon er kun tilgjengelig dersom lokasjon er aktivert i firmainnstillingene. En lokasjon som ikke lenger skal benyttes, men har vært i bruk, bør markeres som Inaktiv. Husk å overføre beholdning først.

Se også:

Lagerregisteret

Firmainnstillinger for Produkt

Om produktmodulen

Produktregisteret