Lagerregisteret

I lagerregisteret opprettes lagre, og eventuelt lokasjoner tilhørende hvert lager. I tillegg kan du knytte produkter til lagre og lokasjoner.

Oppdatering av lagerbeholdninger skjer ved varetelling, samt ved registrering av andre lagerrelaterte transaksjoner.

.Ny: Du kan opprette et nytt lager ved å velge Vis - Lager - Lager, klikke på knappen Lagerregister, og klikke Ny. Informasjon om lageret registreres i Lagerinformasjonsvinduet.

.Rediger: Redigere opplysningene om lageret.

.Slett: Sletter lageret. Du kan ikke slette et lager som har vært i bruk. Skal du slutte å benytte et lager bør du sørge for at alle lagertilknytninger på produktene er fjernet for dette lageret. Du kan tømme lageret/flytte produkter ved hjelp av varetelling.

.Kobling til produkter: Knytter produkter til lageret.

.Opprette aktiviteter: Ved å klikke på pilknappen til høyre for Opprette aktiviteter kan du opprette skreddersydde aktiviteter. Du bestemmer selv innholdet i aktivitetene og hvilke moduler aktivitetsmalene skal være tilgjengelige i ved hjelp av aktivitetsmaler.

Tips! Dersom du benytter flere lager, kan du i Brukerinnstillinger for Produkt, i fanekortet Lager, velge hvilket lager og eventuelt hvilken lokasjon som skal være standard for din bruker.

Slik knytter du produkter til lageret

1. Velg Vis - Lager - Lager - Lagerregister.

2. Marker ønsket lager i listen.

3. .Klikk Kobling til produkter.

4. .Klikk Ny.

5. Marker hvilke produkter som skal knyttes til lageret ved å merke av til venstre for produktnummeret. Endre eventuelt også lokasjon i listeboksen for lokasjon.

6. Klikk OK.

Du kan nå benytte produktene på det aktuelle lageret.

Tips! I produktregisteret, fanekortet Lager kan du også knytte hvert enkelt produkt til lageret.

Se også:

Lagerinformasjonsvinduet

Om lagermodulen

Firmainnstillinger for Produkt

Brukerinnstillinger for Produkt

Varetelling

Aktivitetsmaler