Knappene på verktøylinjen i utvalgsvinduet

.Ny: Fjerner all tidligere registrert informasjon. Feltene er tomme og klare til at du kan legge inn nye utvalgskriterier.

.Åpne lagret utvalg: Åpne tidligere lagrede utvalg.

.Åpne sist brukte utvalg: Hver gang du lukker Utvalg, vil innholdet lagres selv om du ikke klikker på Lagre-knappen. Det er kun det sist brukte utvalget som lagres automatisk, hvis du vil beholde flere må du lagre aktivt.

Merk! Åpner du et utvalg i en annen modul enn det ble opprettet i, vil kun de kriteriene som finnes i begge modulene vises.

.Lagre: Hvis du har redigert et eksisterende utvalg, kan du også velge å Lagre som ny. Dermed kan du bruke det igjen senere ved hjelp av knappen Åpne lagret utvalg.

.Vis utvalg: Viser kontaktene som passer utvalgskriteriene.

.Legg også merke til knappen Utvalg av/på i modulen du satte utvalget for. Klikk Utvalg av/på for å aktivere/deaktivere utvalget.

Se også:

Feltene i Utvalg

Avansert Utvalg