Sette et utvalg

Slik setter du et utvalg

1. Åpne utvalgsmodulen som beskrevet her.

2. Sett kriterier som må opprettholdes i de aktuelle feltene.

3. Sett eventuelt sammensatte (Boolske) kriterier i fanekortet Avansert. Se mer om avansert utvalg her.

4. Klikk OK for å iverksette utvalget.

Satte du utvalg i en modul, vil Utvalg av/på være aktivert, og du kan bla deg frem og tilbake i utvalget.

Satt du utvalget i rapportmodulen, vil nå utskriften du valgte bli skrevet ut med utvalget du satte.

.Du kan klikke Vis Utvalg for oversikt over enhetene som inngår i utvalget. Er utvalget for smalt/bredt, kan du gå tilbake til utvalgsvinduet og kriteriene.

.Klikk Lagre i verktøylinjen i utvalgsvinduet om du ønsker å benytte utvalget senere.

Se også:

Om utvalg

Avansert utvalg