Adressöversikt per kontakt

Klickar du på sökknappen till höger om knappen Adress... får du upp ett översiktsfönster som visar alla adresser som är registrerade på kontakten. Du kan skapa nya adresser genom att klicka på Ny överst i fönstret. Du får då upp ett Adressfönster där du registrerar ny adress och kan markera om denna adress ska vara Standard inom sin adresskategori. Du kan också lägg in en anteckning för adressen, det kan vara aktuellt om det är en adress som endast ska användas under en bestäm period. Om du vill redigera en adress eller ändra vilka adresser som ska vara standard kan du klicka på Redigera.

Du kan sortera adresserna i översikten genom att klicka på kolumnrubriken som du vill att adresserna ska sorteras efter.

Se även:

Adress, detaljerat