Menyn Visa

Från menyn Visa kan du öppna alla moduler i programmet. I hjälpfilen hänvisas till den här menyn för tillgång till de olika skärmbilderna.

En sådan referens kan se ut så här:

1. Klicka på Visa på den grå menyn överst i fönstret.
    En meny öppnas nedanför

2. Peka på Produkt.
    Nu öppnas ytterligare en meny till höger om den ursprungliga menyn.

3. Klicka på Produktregister på den högra menyn.

Du kan även använda genvägarna på de olika fokusområdena på skrivbordet för att komma till programmets olika funktioner. Skrivbordet kan anpassas efter dina behov: Du kan lägga till funktioner som du använder ofta samt ta bort funktioner som du inte behöver. Du har alltid tillgång till alla funktioner via Visa-menyn. Detta gäller dock inte om vissa funktioner har spärrats av programmets administratör eller om licens saknas för vissa funktioner.

I många fönster finns dessutom genvägar i form av ikoner som sammankopplar relaterade funktioner.

Se även:

Så här hittar du i programmet