Kontaktinformation

Under knappen Kontaktinformation anges alla upplysningar om den anställdes adress, e-postadresser och telefonnummer.

Du kan här markera vilket telefonnummer som ska vara den anställdes huvudnummer. Numret visas i den övre delen av kontaktinformationskortet, tillsammans med e-postadressen. Du kan söka på detta telefonnummer när du använder sökfunktionen.

Den anställdes adress registreras i fältet för detta eller genom att klicka på knappen Adress. Om du vill registrera en tillfällig adress till den anställde klickar du på pilknappen under Adress. För var adress som registreras är det möjligt att ange under vilken Tidsperiod den tillfälliga adressen gäller.

Se även:

Fliken Personal

Personalregister

Sök i Personalregistret