Adressinställningar

I det här fönstret definierar du hur adresser, kontaktnamn och kontaktpersoner ska visas på alla rapporter. Observera att du inte ska skriva in faktiska adresser här - det är bara referenser som används.

Så här ändrar du inställningarna:

1. I fältet Land väljer du ett land, till exempel Sverige.
  2. I listan Namn väljer du vilken referens (vilket värde) du vill infoga. Genom att först välja önskat värde och sedan klicka på knappen Klistra in, registreras det aktuella värdet. Du kan hela tiden se resultatet i fältet under listan. Du kan enkelt radera fält genom att markera dem och trycka på Delete på tangentbordet.
  3. På samma sätt kan du ange hur adressen ska visas. Det görs i listan Adress.
  4. Klicka på OK när du har lagt in önskad information.

Inställningarna är nu ändrade.

Se även:

Rapportinställningar