Kundlista

Kundlistan visar summan av alla reskontraposter per kund. Du kan välja om du vill se en samlad lista över alla dina kunder eller om du vill se en lista för en viss kund.

I Kundlistan kan du välja mellan Öppna poster, Öppna poster, Saldo = 0 och Öppna poster, Saldo < 0. Använder du dessa urval är det enklare att hitta poster som inte är låsta mot varandra.

Hantering av poster i kundlistan

1. Skriv 0 i fältet Kund och klicka på Uppdatera om du vill visa alla kunder. Om du bara vill visa en kund öppnar du kundlistan, väljer önskad kund och klickar på OK.

1. Markera kunden du vill visa posterna för.

2. Välj den post du vill behandla i detaljlistan, längst ned i fönstret.

Du måste aktivera detaljlistan genom att välja Visa detaljer högst upp i fönstret.

Du kan nu välja om du vill:

Registrera en In-/utbetalning

Redigera posten

Gå till faktura

Gå till verifikation

Knyta samman/öppna poster (Matcha/koppla poster)

Längst ner i fönstret summeras Totalsumma, Ej förfallit och Förfallit för den markerade kunden.

Se även:

In/utbetalning

Matcha/koppla poster

Redigera reskontraposter