Leverantörslista

Leverantörslistan visar summan av alla reskontraposter per leverantör. Du kan välja om du vill se en samlad lista över alla dina leverantörer eller om du vill se en lista för en viss leverantör.

I Kundlistan kan du välja mellan Öppna poster, Öppna poster, Saldo = 0 och Öppna poster, Saldo < 0. Använder du dessa urval är det enklare att hitta poster som inte är låsta mot varandra.

Så här hanterar du poster i leverantörslistan:

1. Skriv 0 i fältet Leverantör och klicka på Uppdatera om du vill visa alla leverantörer. Om du bara vill visa en leverantör öppnar du leverantörlistan och väljer önskad leverantör. När posterna är färdigbehandlade klickar du på OK.

1. Markera leverantören du vill visa posterna för.

2. Välj den post du vill behandla i detaljlistan, längst ned i fönstret.
    Du måste aktivera detaljlistan genom att välja Visa detaljer högst upp i fönstret.

3. Välj om du vill: Registrera en In-/utbetalning, Redigera posten, Gå till faktura, Gå till verifikation eller Knyta samman/öppna poster (Matcha/koppla poster).

Posterna i leverantörslistan har nu behandlats.

Längst ner i fönstret summeras Totalsumma, Ej förfallit och Förfallit för den markerade kunden.

Se även:

In/utbetalning

Matcha/koppla poster

Ändra reskontraposter