Utvärdera produkter och testa funktionalitet

Om du vill utvärdera programmet, eller olika tilläggsprodukter och utökade produkter som du inte har licens för, är det enkelt att göra. Du kan utvärdera de flesta funktioner och vi rekommenderar att du använder exempeldatabasen för dina utvärderingar.

Utvärdering för användare som inte har licens

Om du funderar på att skaffa systemet, kan du lika gärna installera systemet och utvärdera funktionerna. Programmet kan laddas ned från Internet. Under förstagångsuppstarten kan du kryssa för att du vill installera utvärderingsversionen, och du blir tillfrågad om du vill utvärdera med egna data eller med exempeldatabasen. Om du redan har installerat utan exempeldatabasen, kan du installera den efteråt. Läs mer om detta nedan.

Utvärderingen är begränsad till ett visst antal inloggningar eller dagar.

Utvärdering för befintliga användare

Om du redan har köpt och installerat programmet kan du lika gärna utvärdera både tilläggsprodukter och utökade produkter som du inte har licens för. För att göra detta kan du installera exempeldatabasen.

Om du installerar exempeldatabasen som en extra företagsdatabas i ditt program kan du utvärdera i obegränsat antal dagar eller inloggningar.

Mer om exempeldatabasen

Exempeldatabasen används i exempelbilder i dokumentationen samt annat utbildningsmaterial som du mottagit. Exempeldatabasen innehåller exempel på kontakter, produkter, priser, lager, en webbutik samt mycket mer. Detta innebär att du enkelt kan pröva dig fram utan att ändra på dina egna data. Du slipper dessutom registrera information för att komma igång.

Klicka här för att läsa mer om hur du installerar exempeldatabasen efter att du har installerat programmet.

Se även:

Om installation av programmet