eDokument > Om Aktivera skanning > Inaktivera skanning

Inaktivera skanning

Krav för att inaktivera skanning

För att du ska kunna inaktivera skanning, måste tjänsten ha aktiverats tidigare.

Vad händer vid inaktivering?

Returadresserna som används är de adresser du registrerade när du aktiverade skanningstjänsten.

Vi vill uppmärksamma dig på att du kommer att debiteras en avgift för eftersändningen. Prislistan finns tillgänglig i en länk i båda fönstren Aktivera skanning och Inaktivera skanning.

Efter 60 dagar kommer allt material som skickas till din skanningsadress hos Visma AutoInvoice att makuleras.

Deaktiver skanning (Inaktivera Skanning)

1. Gå till Inställningar företagsdatabas - Försäljning - eDokument - fliken Aktivera skanning.
  2. Klicka på Inaktivera.

Tjänsten är nu inaktiverad.

Se även:

Om Aktivera skanning

Aktivera skanning

Version 11.1. Dokumentationen kan beskriva tjänster och/eller funktioner som inte är tillgängliga i din lösning.

Alla rättigheter reserverade © Visma Software AB. Med förbehåll om ändringar/fel. Mamut och Mamut-logotypen är registrerade varumärken av Visma Software AB. Alla andra varumärken är registrerade av respektive företag.