Status

Status på Mamut Online ger dig aktuella nyckeltal och statusinformation via Internet. Från verktygsraden i arbetsområdet får du tillgång till olika moduler där du kan administrera ditt Mamut Online-konto.

Status

Arbetsområdet Status

Se även:

Välkommen till Mamut Online

Version 11.1. Dokumentationen kan beskriva tjänster och/eller funktioner som inte är tillgängliga i din lösning.

Alla rättigheter reserverade © Visma Software AB. Med förbehåll om ändringar/fel. Mamut och Mamut-logotypen är registrerade varumärken av Visma Software AB. Alla andra varumärken är registrerade av respektive företag.