Medlemsregistret > Om Medlemsregistret

Om Medlemsregistret

Medlemsregistret på Mamut Online ger dig en uppdaterad översikt över organisationens medlemmar. Du kan dessutom skapa medlemsgrupper och vårdnadshavare för registrerade medlemmar samt tilldela olika medlemsavgifter.

Obs!Vilka tjänster på Mamut Online som du har tillgång till beror på vilket Mamut One-serviceavtal du har. Var god notera att du måste ha en särskild licens för att använda denna funktionalitet.

Medlemsregistret är ett webbaserat verktyg som passar för alla organisationstyper. Du kan genom verktyget registrera och hantera information om din organisations medlemmar och ger dig ett användarvänligt administrationsverktyg.

Medlemmar och vårdnadshavare

Medlemsregistret låter dig registrera detaljerad information om alla medlemmar i organisationen. All information samlas i medlemskortet. Medlemmar som tillhör samma familj kan länkas och en av familjemedlemmarna fungerar som familjeöverhuvud.

Vissa organisationer kräver att registrerade medlemmar som är under 18 år måste ha en vårdnashavare. Via Medlemsregistret kan du registrera vårdnadshavare för minderåriga medlemmar. Varje vårdnadshavare har ett eget registerkort och kan kopplas till flera medlemmar.

Grupper, medlemstyp och avgifter

Du kan klassificera dina medlemmar genom att skapa grupper. Grupper kan du dela in i undergrupper i en hierarkisk struktur. Du kan utse en person som ansvarar för varje grupp. Gruppkortet inkluderar generell information samt gruppavgifter.

Du kan dessutom registrera så många medlemstyper som du vill samt tillämpa olika avgifter för varje grupp. Till exempel kan du tillämpa ett en gruppavgift till en medlemstyp eller skapa en särskilda rabattavtal baserade på medlemstyp.

Filter och rapporter

Om din organisation har många medlemmar kan du begränsa mängden information som visas genom att definiera filter i användarinställningarna. Du kan filtrera medlems- och vårdnadshavarlistorna baserat på medlemstyp, grupp, funktion eller födelsedatum. Det blir därigenom enklare att arbeta i registret.

Medlemsregistret inkluderar dessutom en rad rapporter som kan hjälpa dig att hantera all information. Du kan skriva ut eller exportera medlemslistor, grupplistor eller listor över vårdnadshavare till Excel. Du kan även definiera urval för rapporterna så att bara relevant information visas.

Integration med andra arbetsområden på Mamut Online

Medlemsskapsregistret är integrerat med arbetsområdena Kontakt och Utrustningsregistret på Mamut Online. Detta innebär att alla medlemmar som du registrerar inkluderas som kontakter i kontaktregistret (notera att inte alla kontakter registreras som medlemmar). Integrationen med Utrustningsregistret låter dig även låna ut eller återlämna utrustning direkt från medlemskortet.

Se även:

Kom igång med Medlemsregistret

Om Utrustningsregistret

Hantera kontakter på Mamut Online

Version 11.1. Dokumentationen kan beskriva tjänster och/eller funktioner som inte är tillgängliga i din lösning.

Alla rättigheter reserverade © Visma Software AB. Med förbehåll om ändringar/fel. Mamut och Mamut-logotypen är registrerade varumärken av Visma Software AB. Alla andra varumärken är registrerade av respektive företag.