CRM > Hantera kontakter på Mamut Online

Hantera kontakter Mamut Online

Du kan skapa nya kontakter var som helst, när som helst via Mamut Online. Information som registreras via webbläsare samt lokalt i ditt system synkroniseras fortlöpande. Därmed har ditt företag alltid tillgång på uppdaterad information.

All information som du registrerar antingen via webbläsare i Mamut Online eller lokalt i ditt program, synkroniseras fortlöpande. Detta innebär att du alltid har tillgång till uppdaterad information. Var god notera att din licens inte nödvändigtvis inkluderar all funktionalitet som beskrivs här.

I arbetsområdet CRM - Kontaktuppföljning kan du hantera dina kontakter via Mamut Online. Du kan visa och redigera kontakter och kontaktpersoner som redan har registrerats i Mamut Business Software samt skapa nya kontakter.

Observera att kontaktuppföljningen består av både kunder, leverantörer och eventuellt även partners och privata kontakter. En kund kan vara både kund och leverantör. Du kryssar för i kontaktkortet vilken roll de olika kontakterna har.

Kontakterna kan knytas till kontaktpersoner. Genom att registrera kontaktpersoner blir det enklare för dig att hitta personen som du vill kontakta eller hänvisa till i olika situationer. Kontaktperson kan öppnas som ett självständigt område genom att välja Listor - Kontaktpersoner eller CRM - Kontaktuppföljning - Kontaktpersonlista.

Denna funktionalitet är tillgänglig i den mobila versionen av Mamut Online, som ger användarna tillgång till en begränsad funktionalitet, optimerad för mobila enheter såsom smarttelefoner. Läs mer i Mobil tillgång till Mamut Online.

Se även:

Välkommen till Mamut Online

Skapa en ny kontakt via Mamut Online

Söka efter en kontakt på Mamut Online

Version 11.1. Dokumentationen kan beskriva tjänster och/eller funktioner som inte är tillgängliga i din lösning.

Alla rättigheter reserverade © Visma Software AB. Med förbehåll om ändringar/fel. Mamut och Mamut-logotypen är registrerade varumärken av Visma Software AB. Alla andra varumärken är registrerade av respektive företag.