Kom i gång > Mobil tillgång till Mamut Online

Mobil tillgång till Mamut Online

Den mobila versionen av Mamut Online ger användare tillgång till en begränsad funktionalitet, optimerad för mobila enheter såsom smarttelefoner. Med din mobila enhet kan du komma åt kontakter och aktiviteter kopplade till kontakter, samt även skapa och redigera tidrapporter på ett snabbt och enkelt sätt.

Komma igång med den mobila versionen av Mamut Online

Följande krav är nödvändiga för att få tillgång till den mobila versionen av Mamut Online:

Så här får du tillgång till Mamut Online från din mobila enhet

1. Öppna webbläsaren i din mobila enhet och gå till http://m.mamutonline.com.
  2. Logga in med ditt Mamut ID och lösenord.
  3. Om du är ansluten till flera företagsdatabaser, välj den företagsdatabas du önskar använda.

Du är nu redo att använda Mamut Online från din mobila enhet. Synkroniseringen mellan Mamut Business Software och Mamut Online körs kontinuerligt.

Funktioner som ingår i den mobila versionen av Mamut Online

När du har mobil tillgång till Mamut Online och du är inloggad i företagsdatabasen, har du följande alternativ:

Kontakter: Öppnar kontaktlistan. Antalet kontakter som visas är begränsat för att säkra en snabb laddningstid. Använd knappen Visa fler för att ladda fler kontakter, eller ange (en del av) kontaktnamnet i sökfältet och tryck Sök. Tryck på en kontakt för att öppna kontaktkortet, som innehåller kontaktinformation såsom adress, e-post och telefonnummer. Tryck på e-postadressen eller telefonnumret för att direkt skapa en ny e-post eller för att ringa upp numret.

Aktiviteter: För att komma åt aktiviteter kopplade till kontakten, tryck på fliken Aktiviteter i kontaktkortet. Här kan du söka efter en aktivitet genom att ange (en del av) ämnet i sökfältet och tryck Sök. Tryck på aktiviteten för att öppna den och tryck Redigera för att ändra aktiviteten eller skapa en ny aktivitet genom att trycka på [+]-knappen.

Tidrapport: Öppnar en lista med alla tidrapporter kopplade till din användare. Härifrån kan du söka efter befintliga tidrapporter genom att ange (en del av) beskrivningen i sökfältet och tryck Sök. Tryck på tidrapporten för att öppna och redigera den, eller skapa en ny tidrapport genom att trycka på [+]-knappen. I redigeringsläget kan du lägga till nya tidrader genom att trycka på Ny rad.

Se även:

Om Mamut Online

Kom igång med Mamut Online

Hur inviterar jag användare till Mamut Online?

Hantera kontakter på Mamut Online

Aktiviteter på Mamut Online

Tidrapportering

Version 11.1. Dokumentationen kan beskriva tjänster och/eller funktioner som inte är tillgängliga i din lösning.

Alla rättigheter reserverade © Visma Software AB. Med förbehåll om ändringar/fel. Mamut och Mamut-logotypen är registrerade varumärken av Visma Software AB. Alla andra varumärken är registrerade av respektive företag.