CRM > Aktiviteter > Aktiviteter på Mamut Online

AktiviteterMamut Online

Mamut Online ger dig en översikt över aktiviteter som rör ditt företag och dina medarbetare. Du kan skapa, redigera och visa aktiviteter online som du organiserar via onlinekalendern eller aktivitetslistan. Denna funktionalitet är tillgänglig i den mobila versionen av Mamut Online, som ger användarna tillgång till en begränsad funktionalitet, optimerad för mobila enheter såsom smarttelefoner. Läs mer i Mobil tillgång till Mamut Online.

Aktiviteter

Aktivitetslistan på Mamut Online låter dig hantera alla aktiviteter som har registrerats antingen via Mamut Online eller genom din lokalt installerade version av Mamut Business Software. Härifrån kan du skapa nya aktiviteter samt redigera eller radera befintliga aktivteter. Listan innehåller dessutom genvägar till din personliga kalender, den gemensamma kalendern, kontaktmodulen samt användarinställningarna.

Om du har registrerat många aktiviteter kan du använda filtret för att begränsa resultatet som visas i listan. Du kan filtrera resultatet med hjälp av Handläggs, Status, Typ och Ansvarig.

Aktivitetskortet

Om du vill skapa, redigera eller visa en enskild aktivitet kan du öppna aktivitetskortet. Aktivitetskortet kan visas antingen i Enkel visning eller Fullständig visning. Du växlar från enkel till fullständig visning genom att klicka på knappen Växla visning. I användarinställningarna kan du välja att alltid öppna aktivitetskortet i antingen det enkla eller fullständiga visningsläget.

Läs mer om användarinställningarna: Användarinställningar för Aktiviteter

Enkelt aktivitetskort: Det enkla aktivitetskortet öppnas som ett pop-up-fönster och innehåller endast den viktigaste informationen. Klicka Redigera för att redigera informationen.

Fullständigt aktivitetskort: Det fullständiga aktivitetskortet innehåller samma information som du hittar i din lokalt installerade version av Mamut Business Software. I redigeringsläget kan du redigera all information i fönstrets övre halva.

Den nedre halvan innehåller relaterad information om aktiviteten: Anteckningar, Produkt, Offert, Försäljning och fakturering, Inköp, Tidrapport, Dokument och Diverse.

Klicka på pilknapparna till höger för att expandera eller minimera fälten.

Kalendern

Onlinekalendern är en integrerad del av aktivitetsfunktionaliteten. Du kan visa alla aktiviteter som har registrerats i systemet i både den personliga och gemensamma kalendern.

Läs mer om Kalender på Mamut OnlineMamut Online.

Obs! Information som registreras via webbläsare samt lokalt i ditt system synkroniseras fortlöpande. Därmed har ditt företag alltid tillgång på uppdaterad information.

Rapporter

Du kan skriva ut rapporter från aktivitetsmodulen och kalendern på Mamut Online. För att skriva ut en enskild aktivitet navigerar du till aktiviteten och klickar Skriv ut i verktygsfältet. Rapporten visar all information som har registrerats på aktiviteten. Du kan dessutom skriva ut hela aktivitetslistan genom att gå till Arbetsområden - Kontakt - Aktiviteter - Skriv ut. Rapporten visar information som Starttid, Sluttid, Ansvarig, Typ och Status.

Obs!Dokumentationen kan beskriva tjänster och/eller funktioner som inte är tillgängliga i din lösning.

Se även:

Välkommen till Mamut Online

Aktiviteter och kalender

Kalender på Mamut Online

Användarinställningar för Aktiviteter

Version 11.1. Dokumentationen kan beskriva tjänster och/eller funktioner som inte är tillgängliga i din lösning.

Alla rättigheter reserverade © Visma Software AB. Med förbehåll om ändringar/fel. Mamut och Mamut-logotypen är registrerade varumärken av Visma Software AB. Alla andra varumärken är registrerade av respektive företag.