Om CRM Arbetsområde

CRM står för Customer Relationship Management och inkluderar Kontaktuppföljning. I arbetsområdet kan du se nyckeltal på försäljning samt dina aktiviteter. Som standard visas försäljningen på dina tio största kunder, dom sista 30 dagarna. Du kan ändra vy till dagens försäljning, sista årets försäljning och en helhetsbild. Du har samma val under leverantörer. I arbetsområdet visas dagens aktiviteter samt sju dagar framåt.

CRM arbetsområde inkluderar:

Kontaktuppföljning

Du kan skapa nya kontakter var som helst, när som helst via Mamut Online. Information som registreras via webbläsare samt lokalt i ditt system synkroniseras fortlöpande. Därmed har ditt företag alltid tillgång på uppdaterad information.

Skapa en ny kontakt

Om Kontaktlista

Om Kontaktpersonlistan

Skapa kontaktperson

Se även:

Om Försäljning

Version 11.1. Dokumentationen kan beskriva tjänster och/eller funktioner som inte är tillgängliga i din lösning.

Alla rättigheter reserverade © Visma Software AB. Med förbehåll om ändringar/fel. Mamut och Mamut-logotypen är registrerade varumärken av Visma Software AB. Alla andra varumärken är registrerade av respektive företag.