CRM > Om Kontaktlista

Om Kontaktlista

Kontaktlistan ger dig en översikt över alla dina kontakter. Här kan du söka och filtrera på dina kontakter, skriva ut till PDF, ändra kontaktinformation och se aktiviteter och dokumentation som är kopplad till dina kontakter.

Kontaktlistan är uppdelad i två delar, eller vyer: Maximerad vy och Minimerad vy. Du kan byta vy via pil knappen längst uppe till höger på kontaktlistan. I minimerad vy visas kontaktlistan tillsammans med en mindre version av kontaktkortet som visar dom mest vanliga funktionerna. Här kan du skriva ut kontaktinformation, inaktivera och aktivera kontakten. Det är inte möjligt att ändra på kontaktinformation i minimerad vy.

Om du vill se hela kontaktkortet, eller ändra på kontaktinformation, klickar du på Gå till kontakt i kolumnen Åtgärd. Vad som visas på kontaktkortet beror på vilken tillgångsnivå du har som användare. Har du en begränsad roll är det möjligt att se en del information, men kanske inte möjligt att ändra den informationen. Med full tillgång har du möjlighet att se och ändra all information på kontaktkortet. För mer information om att administrera roller i Mamut Online klicka här Om Administrera roller.

Ändra en befintlig kontakt

Radera en kontakt

Hur du söker efter en kontakt

I maximerad vy kan du söka efter en kontakt i alla kolumner och även sortera dina kontakter genom att klicka på en kolumn. När du söker efter en kontakt, på till exempel kontakt namn, kan du söka på början på namnet, slutet på namnet eller delar av namnet. I minimerad vy, kontaktlistan med en mindre version av kontaktkortet, kan du söka och sortera på kontakt nummer och namn.

Söka efter en kontakt

Hur du skriver ut kontaktlistan

Du kan skriva ut hela din kontaktlista, eller så kan du filtrera på till exempel bara kunder, och sen skriva ut din filtrerade kontaktlista. Klicka på Skriv ut i vänstra hörnet på kontaktlistan för att skriva ut.

Hur du visar inaktiva kontakter

Klicka på Visa inaktiva i vänstra hörnet på kontaktlistan för att visa alla inaktiva kontakter.

Se även:

Skapa en ny kontakt

Ändra en befintlig kontakt

Söka efter en kontakt

Om Administrera roller

Version 11.1. Dokumentationen kan beskriva tjänster och/eller funktioner som inte är tillgängliga i din lösning.

Alla rättigheter reserverade © Visma Software AB. Med förbehåll om ändringar/fel. Mamut och Mamut-logotypen är registrerade varumärken av Visma Software AB. Alla andra varumärken är registrerade av respektive företag.