CRM > Aktiviteter och kalender

Aktiviteter och kalender

Mamut Online ger dig en översikt över aktiviteter som rör ditt företag och dina medarbetare. Du kan skapa, redigera och visa aktiviteter online som du organiserar via onlinekalendern eller aktivitetslistan.

Aktiviteter på Mamut Online

Kalender på Mamut Online

Aktivitetskortet

Skapa en ny aktivitet på Mamut Online

Se även:

Välkommen till Mamut Online

Version 11.1. Dokumentationen kan beskriva tjänster och/eller funktioner som inte är tillgängliga i din lösning.

Alla rättigheter reserverade © Visma Software AB. Med förbehåll om ändringar/fel. Mamut och Mamut-logotypen är registrerade varumärken av Visma Software AB. Alla andra varumärken är registrerade av respektive företag.