Verktyg på Mamut Online

Här följer en översikt över de viktigaste verktygen som du hittar i de olika arbetsområdena på Mamut Online:

Ny: Klicka på knappen för att skapa en ny post i det arbetsområde du befinner dig.

Redigera: Låter dig redigera befintliga poster i de olika arbetsområdena.

Spara: Klicka på knappen för att spara de data du har registrerat utan att navigera bort från det aktuella fönstret.

Spara & ny: Klicka på knappen för att spara dina data och öppna ett nytt, tomt registreringsfönster.

Spara & stäng: Klicka på knappen för att spara dina data och därefter stänga det aktuella fönstret.

Radera: Knappen låter dig radera den valda posten.

Uppdatera: Klicka på knappen för att uppdatera det aktuella fönstret för att visa de senaste ändringarna.

Användarinställningar: Knappen öppnar användarinställningarna för det aktuella arbetsområdet.

Stäng: Klicka på knappen för att stänga det aktuella fönstret.

Skriv ut: Klicka på knappen för att skriva ut eller öppna en förhandsvisning av det aktuella fönstret. I förhandsvisningsfönstret klickar du på Skriv ut i det övre högra hörnet.

Avbryt & stäng: Klicka på knappen om du vill stänga registreringsfönstret utan att spara dina data.

Se även:

Mamut Online

Version 11.1. Dokumentationen kan beskriva tjänster och/eller funktioner som inte är tillgängliga i din lösning.

Alla rättigheter reserverade © Visma Software AB. Med förbehåll om ändringar/fel. Mamut och Mamut-logotypen är registrerade varumärken av Visma Software AB. Alla andra varumärken är registrerade av respektive företag.