Mamut Online

Klicka på symbolerna för mer information

Status

Under Status hittar du uppdaterade nyckeltal och statusinformation med en översikt över dina bästsäljande produkter och största kunder de senaste 30 dagarna samt information om försäljning och anställda.

CRM

Du kan skapa nya kontakter var som helst, när som helst via Mamut Online. Information som registreras via webbläsare samt lokalt i ditt system synkroniseras fortlöpande. Därmed har ditt företag alltid tillgång på uppdaterad information.

Tidrapportering

Modulen Tidrapportering på Mamut Online ger dig en webbaserad översikt över tidrapporter i ditt företag. Här kan du och dina anställda skapa, visa och redigera tidrapporter, var och när som helst.

Företagsstatus

Företagsstatus ger dig översikt över ditt företags viktigaste data. Det är ett visuellt verktyg som kan användas för att skapa presentationer av företagets ekonomiska status under en specifik period baserade på information från Mamut Business Software.

Utrustning

Utrustningsregistret på Mamut Online ger dig en webbaserad översikt över din verksamhets utrustning. Här kan du låna ut och återlämna utrustning, visa och redigera din utrustning online, när som helst, var som helst. Observera att funktionen Utrustning kräver att du köper en tilläggslicens.

Årsplanerare

Årsplaneraren hjälper dig att skapa en strukturerad och genomarbetad årsplan för ditt företag. Årsplanen beskriver verksamhetens ambitioner samt ger en översikt över de strategier, analyser och planering som krävs för att dessa ska uppnås.

myMamut

myMamut är en portal som förenar administrativa tjänster, såsom Mamut Supportcenter, betalning av fakturor, licensinformation samt hantering av användare, och låter dig utföra administrativa uppgifter via en användarvänlig portal.

Online Aktivitet och Kalender

Mamut Online ger dig en översikt över aktiviteter som rör ditt företag och dina medarbetare. Du kan skapa, redigera och visa aktiviteter online som du organiserar via onlinekalendern eller aktivitetslistan.

Försäljning

Arbetsområdet Försäljning ger dig webbaserad tillgång till försäljningsfunktionalitet: Den webbaserade funktionaliteten stödjer hela försäljningsprocessen från offert till försäljningsorder till faktura och, om nödvändigt, kreditnota.

eDokument

Med eDokument kan du utväxla elektroniska fakturor och kreditnotor med dina kunder via den integrerade förmedlingstjänsten Visma Autoinvoice. När du mottar fakturor som eDokument kan du bokföra informationen direkt i Mamut Business Software med några få musklick. Detta sparar tid för både dig och dina kunder.

Rapportarkiv

Rapportarkivet ger dig en onlineöversikt över dokument och rapporter som du har publicerat från Mamut Business Software. Du kan visa, skriva ut och spara kopior på din dator. Du kan därmed arbeta flexibelt med dina rapporter var som helst, när som helst. Observera att funktionen Rapportarkiv kräver att du köper en tilläggslicens.

Projektregister

Projektregistret i Mamut Online låter dig visa och skapa nya projekt, redigera och radera befintliga projekt i Mamut Business Software och i Mamut Online.

Uppdragsregister

Uppdragsregistret i Mamut Online låter dig skapa nya uppdrag samt även visa, redigera, radera och skapa försäljningsordrar kopplade till befintliga uppdrag i Mamut Online.

Redovisning

I arbetsområdet Redovisning i Mamut Online kan du registrera verifikat - var som helst och när som helst. Du kan till exempel definiera olika typer av fakturor, lagerförändringar och verifikat i olika valutor.

Produktregister

I produktregistret i Mamut Online hittar du alla produkter från din företagsdatabas. Härifrån kan du registrera, redigera eller radera produkter.

Se även:

Välkommen till Mamut Online

Kom i gång med Mamut Online

Version 11.1. Dokumentationen kan beskriva tjänster och/eller funktioner som inte är tillgängliga i din lösning.

Alla rättigheter reserverade © Visma Software AB. Med förbehåll om ändringar/fel. Mamut och Mamut-logotypen är registrerade varumärken av Visma Software AB. Alla andra varumärken är registrerade av respektive företag.