Årsplaneraren

Årsplanerare

Årsplaneraren hjälper dig att skapa en strukturerad och genomarbetad årsplan för ditt företag. Årsplanen beskriver verksamhetens ambitioner samt ger en översikt över de strategier, analyser och planering som krävs för att dessa ska uppnås.

Om Årsplaneraren

Arbetsområdet Årsplanerare

Kom igång med Årsplaneraren

Strategimodulen

Analysmodulen

SWOT-analysen

Framgångsfaktorer

Planeringsmodulen

Planeringsprocessen

Rapporten Årsplan

Statusmodulen

Se även:

Välkommen till Mamut Online

Version 11.1. Dokumentationen kan beskriva tjänster och/eller funktioner som inte är tillgängliga i din lösning.

Alla rättigheter reserverade © Visma Software AB. Med förbehåll om ändringar/fel. Mamut och Mamut-logotypen är registrerade varumärken av Visma Software AB. Alla andra varumärken är registrerade av respektive företag.