Online Time Management

Tidrapportering

Modulen Tidrapportering på Mamut Online ger dig en webbaserad översikt över tidrapporter i ditt företag. Här kan du och dina anställda skapa, visa och redigera tidrapporter, var och när som helst.

Tidrapportering

Arbetsområdet Tidrapportering

Skapa en tidrapport

Kalendervisning

Administrera tidrapporter

Skriva ut och exportera tidrapporter

Användarinställningar för tidrapportering

Företagsinställningar för tidrapportering

Se även:

Välkommen till Mamut Online

Version 11.1. Dokumentationen kan beskriva tjänster och/eller funktioner som inte är tillgängliga i din lösning.

Alla rättigheter reserverade © Visma Software AB. Med förbehåll om ändringar/fel. Mamut och Mamut-logotypen är registrerade varumärken av Visma Software AB. Alla andra varumärken är registrerade av respektive företag.