Inställningar på Mamut Online > Företagsinställningar > Företagsinställningar för Tidrapportering

Företagsinställningar för tidrapportering

Anpassa företagsinställningarna för Tidrapportering och välj funktioner. Välj till vilka moduler tidrapporter ska överföras, vilka data som kan redigeras samt vilka statusar som ska användas. Inställningarna påverkar alla användare.

Välj vilka moduler företaget överför tidrapporter till: Om du vill kunna vidarefakturera timmar via Försäljnings- och faktureringsmodulen måste du markera alternativet Försäljning och fakturering. Välj Projekt för att få full kontroll över hur många timmar som har använts i förbindelse med ett projekt. Väljer du att överföra till projekt kommer du att kunna vidarefakturera timmarna via projektmodulen.

Information som är tillåten att ändra i status 'Obehandlad': Här anger du vilken slags information som anställda ska kunna ändra i en obehandlad tidrapport.

Välj vilka av följande statusar ska användas: Välj dessa alternativ om tidrapportstatusarna Färdigregistrerad och Klar för överföring ska användas. Färdigregistrerad kan användas om alla tidrapporterna måste godkännas av en överordnad. Klar för överföring är endast tillgänglig för användare som har tillgång till tidrapporteringsmodulen i sin lokalt installerade version av Mamut Business Software. Om tidrapporter innehåller minst en tidrad som är överförbar kommer tidrapporten överföras till Mamut Business Software.

Annat: Välj detta alternativ för att begränsa vilka projekt en anställd kan anknytas till i en tidrapport.

Obs! Företagsinställningarna i Mamut Business Software och Mamut Online synkroniseras inte. Ändringar som görs här blir bara synliga för dig och dina anställda i Mamut Online.

Se även:

Användarinställningar för tidrapportering

Version 11.1. Dokumentationen kan beskriva tjänster och/eller funktioner som inte är tillgängliga i din lösning.

Alla rättigheter reserverade © Visma Software AB. Med förbehåll om ändringar/fel. Mamut och Mamut-logotypen är registrerade varumärken av Visma Software AB. Alla andra varumärken är registrerade av respektive företag.