Inställningar på Mamut Online > Om företagsinställningar

Om företagsinställningar

Företagsinställningarna låter dig anpassa de olika modulerna på Mamut Online enligt dina behov. Ändringar som görs här gäller för hela företagsdatabasen samt alla som använder Mamut Online.

Se även:

Företagsinställningar för Tidrapportering

Företagsinställningar för Utrustningsregister

Företagsinställningar för eDokument

Företagsinställningar för Medlemsregistret

Version 11.1. Dokumentationen kan beskriva tjänster och/eller funktioner som inte är tillgängliga i din lösning.

Alla rättigheter reserverade © Visma Software AB. Med förbehåll om ändringar/fel. Mamut och Mamut-logotypen är registrerade varumärken av Visma Software AB. Alla andra varumärken är registrerade av respektive företag.