Utrustningsregister

Utrustning

Utrustningsregistret på Mamut Online ger dig en webbaserad översikt över din verksamhets utrustning. Här kan du låna ut och återlämna utrustning, visa och redigera din utrustning online, när som helst, var som helst.

Om Utrustning

Kom igång med Utrustning

Arbetsområdet Utrustning

Registrera ny utrustning

Utrustningskortet

Låna ut och återlämna utrustning

Utlånskortet

Arbeta med rapporter

Användarinställningar för Utrustning

Företagsinställningar för Utrustning

Se även:

Mamut Online Hjälp

Version 11.1. Dokumentationen kan beskriva tjänster och/eller funktioner som inte är tillgängliga i din lösning.

Alla rättigheter reserverade © Visma Software AB. Med förbehåll om ändringar/fel. Mamut och Mamut-logotypen är registrerade varumärken av Visma Software AB. Alla andra varumärken är registrerade av respektive företag.