Inställningar på Mamut Online > Användaradministration > Ändra lösenord

Ändra lösenord

Ändra lösenord

Här kan du ändra ditt Mamut ID-lösenord som du använder för att logga in i Mamut Online. Observera att det kan hända att du använder samma lösenord för andra tjänster, som är kopplade till myMamut.

Under denna procedur kommer du att vidarebefordras till myMamut.

Glömt lösenordet

Om du har glömt ditt lösenord kan du klicka på Glömt lösenord på inloggningssidan. Du mottar därefter ett e-postmeddelande med information om hur du skapar ett nytt lösenord.

Obs! Användarnamn och lösenord till Mamut ID är inte det samma som det du använder vid inloggning i Mamut Business Software.

Om användaradministration

Se även:

Min Mamut ID-profil

Version 11.1. Dokumentationen kan beskriva tjänster och/eller funktioner som inte är tillgängliga i din lösning.

Alla rättigheter reserverade © Visma Software AB. Med förbehåll om ändringar/fel. Mamut och Mamut-logotypen är registrerade varumärken av Visma Software AB. Alla andra varumärken är registrerade av respektive företag.