myMamut > myMamut

myMamut

myMamut är en portal som förenar administrativa tjänster, såsom Mamut Supportcenter, fakturabetalning, licensinformation och användaradministration, där du kan utföra administrativa uppgifter via ett användarvänligt gränssnitt.

Funktionaliteten du har tillgång till beror på din behörighetsroll som användare.

Logga in i myMamut

Du loggar in i myMamut med ditt Mamut ID och tillhörande lösenord:

Registrera ett supportärende

Du kan enkelt komma i kontakt med Mamut Supportcenter genom myMamut. Här har du möjlighet att registrera frågor, fel och förslag på förbättringar.

Produktinformation

Under Kontraktinformation hittar du detaljer om startdatum och slutdatum för ditt kontrakt samt även status och antal användare av Mamut Business Software.

Uppdatering till en ny version

Genom produktadministrationsfönstret för Mamut Business Software i myMamut kan du ladda ner den senaste versionen av programmet.

Logga in i Mamut Online

Du kan ansluta till Mamut Online genom fönstret för produktadministration i myMamut. Inloggningslänken ger dig tillgång till inloggningssidan för Mamut Online. Denna öppnas i en ny flik.

Hjälp

myMamut har sitt eget hjälpsystem, som du når genom att klicka på motsvarande ikon i det högra hörnet överst i fönstret. Du kan hitta ett hjälpavsnitt antingen genom att bläddra dig igenom innehållet och identifiera hjälp per kategori, söka inom index eller använda Sök för att få fram information med hjälp av associerade ord.

Se även:

Mamut ID

Registrera ett supportärende

Version 11.1. Dokumentationen kan beskriva tjänster och/eller funktioner som inte är tillgängliga i din lösning.

Alla rättigheter reserverade © Visma Software AB. Med förbehåll om ändringar/fel. Mamut och Mamut-logotypen är registrerade varumärken av Visma Software AB. Alla andra varumärken är registrerade av respektive företag.