Hur importeras rapportfiler?

Det kan ibland vara nödvändigt att återställa originalrapporter. Detta kan vara aktuellt om du har redigerat en rapport men vill gå tillbaka till originalrapporten för att redigera den igen, eller om rapportfilerna har blivit skadade.

Det kan även vara aktuellt för rapporter som ibland uppdateras med nya rapportfiler, som moms- och redovisningsrapporter.

Så här importeras rapportfiler:

1. Välj menyn Visa och klicka Inställningar.

2. Klicka därefter på knappen Rapporter och sedan Rapport/Etiketteditor.

3. Markera rapporter som du vill importera på nytt.

4. Klicka på knappen Importera rapportfil.

5. Klicka på Import.

6. Klicka OK när filen har importerats.

7. Klicka på Stäng för att avsluta.

Rapportfilerna har importerats och är tillgängliga vid utskrift från programmet.

Se även:

Rapport-/Etiketteditor