Wizard boekstuksjablonen

Dit venster is het startpunt voor alle wijzigingen die u wilt uitvoeren met betrekking tot boekstuksjablonen. Hier kunt u nieuwe sjablonen aanmaken, bestaande sjablonen bewerken en sjablonen importeren en exporteren van/naar andere bedrijfsdatabases.

Gebruik de werkbalk voor het beheer van de sjablonen:

Klik op Nieuw om een nieuw boekstuksjabloon aan te maken. Meer informatie vindt u in Boekstuksjablonen aanmaken/bewerken.

Klik op Dupliceren nadat u een boekstuksjabloon, die u wenst te dupliceren, hebt geselecteerd. Dit voegt een nieuw boekstuksjabloon toe aan het overzicht. Meer informatie vindt u in Boekstuksjablonen dupliceren.

Klik op Import om een bestand met nieuwe boekstuksjablonen in te lezen. Dit zijn bijvoorbeeld boekstuksjablonen die u uit een andere database geëxporteerd hebt. Meer informatie vindt u in Import en export van boekstuksjablonen.

Klik op Export om de gegevens van een selectie boekstuksjablonen op te slaan in een bestand. Hierna kan het bestand geïmporteerd worden in een andere bedrijfsdatabase. Meer informatie vindt u in Import en export van boekstuksjablonen.

Groep: In de afrollijst rechts bovenaan kunt u aangeven welke Groep u in de lijst wenst weer te geven.

U kunt tevens de volgorde van de sjablonen in de lijst aanpassen door deze te slepen en neer te zetten ("drag & drop"). Klik op de sjabloon die u wilt verplaatsen en sleep deze naar de juiste positie.

Meer informatie:

Inboeken

Over boekstuksjablonen

Boekstuksjablonen aanmaken/bewerken

Import en export van boekstuksjablonen