Toegang tot Additionele producten en Enterprise-uitbreidingen

Wanneer u een Additionele producten en Enterprise-uitbreidingen aanschaft, ontvangt u voor elk product een licentienummer.

Indien u meerdere licentienummers hebt ontvangen, dient u eerst het licentienummer voor het programma zelf te registreren. Daarna kunt het licentienummer voor de serviceovereenkomst of andere Additionele producten en Enterprise-uitbreidingen registreren.

Let op! Wanneer u het licentienummer registreert is het belangrijk dat u het nummer op precies dezelfde manier registreert zoals het staat vermeld in de door u ontvangen brief of e-mail. Let op het verschil tussen de letter ”O” en het getal ”0”. Het licentienummer bevat alleen het getal "0" en niet de letter "O".

Indien u Additionele producten en Enterprise-uitbreidingen hebt aangeschaft nadat Mamut Business Software is geïnstalleerd en geregistreerd, kunt u de licentie meestal activeren door naar Help - Info te gaan en op de knop Licentiebestand downloaden te klikken. Bepaalde Additionele producten en Enterprise-uitbreidingen moeten in uw bedrijfsdatabase of bij bepaalde gebruikers worden geregistreerd voor de nieuwe functionaliteit beschikbaar wordt.

Nadat u de licentie hebt geregistreerd en Mamut Business Software opnieuw hebt opgestart, krijgt u toegang om de licentie te beheren. Dit kunt u doen bij Help - Info- Beheer licentiegegevens.

Let op! Onderzoek of de licentie voor een aantal Gebruikers, een aantal Bedrijfsdatabases of voor Alle gebruikers en bedrijfsdatabases geldt.

Zo beheert u de toegang tot het product:

1. Ga naar Help - Info en klik op Beheer licentiegegevens.

2. Onder Additionele producten aan de linkerkant ziet u een lijst van de producten waar u toegang tot hebt. Selecteer het betreffende product en klik op de knop Toevoegen.
  3. Kies de bedrijfsdatabase of gebruiker, en klik op OK. Herhaal dit indien u meerdere producten wenst toe te voegen.
  4. Sluit het programma af en start deze opnieuw op.

Nu zijn alle functionaliteiten van het nieuwe product beschikbaar in de gekozen bedrijfsdatabase of voor de gekozen gebruiker..

Let op! Onderaan de pagina staat over hoeveel licenties u beschikt voor het betreffende product. U kunt net zo veel gebruikers/bedrijfsdatabases toevoegen als waar u licenties voor hebt.

Meer informatie over het beheren van licenties vindt u in Beheer licentiegegevens.

Meer informatie:

Additionele producten