Gebruiker aan medewerker koppelen

In de gebruikersinstellingen kunt u de gebruiker aan een medewerker in het medewerkersregister koppelen. Indien de gebruiker niet als medewerker is geregistreerd, kunt u een nieuwe medewerker registreren tijdens het opslaan van de gebruikersinstellingen. Zodra de gebruiker aan een medewerker is gekoppeld, zal onder andere het veld ”Onze Ref.” automatisch ingevuld worden wanneer de gebruiker is aangemeld en nieuwe documenten aanmaakt.

Zo koppelt u een gebruiker aan een medewerker die niet voorkomt in het medewerkersregister:

1. Ga naar Beheer - Instellingen - Beveiliging - Gebruikersadministratie.
  2. Klik op de knop Nieuw om een nieuwe gebruiker aan te maken of selecteer een bestaande gebruiker en klik op Bewerken.
  3. Selecteer Medewerker registreren uit de afrollijst Koppelen aan medewerker.
  4. Klik op Opslaan.

De medewerker wordt in het medewerkersregister geregistreerd en wordt aan de gebruiker gekoppeld. U kunt de gegevens van de medewerker in het medewerkersregister bewerken.

Zo koppelt u een gebruiker aan een medewerker die voorkomt in het medewerkersregister:

1. Ga naar Beheer - Instellingen - Beveiliging - Gebruikersadministratie.
  2. Klik op de knop Nieuw om een nieuwe gebruiker aan te maken of selecteer een bestaande gebruiker en klik op Bewerken.
  3. Selecteer de persoon uit de afrollijst Koppelen aan medewerker.
  4. Klik op Opslaan.

De gebruiker wordt aan de medewerker in het medewerkersregister gekoppeld.

Geen

(Geen): Kies deze optie indien u de gebruiker niet aan een medewerker wenst te koppelen.

Meer informatie:

Over gebruikersinstellingen

Medewerkersregister