Gebruikersnaam en wachtwoord

In de gebruikersinstellingen registreert u de Gebruikersnaam en het Wachtwoord, die worden gebruikt bij het inloggen in het programma. Het wachtwoord dient u in zowel het veld Wachtwoord en Bevestig wachtwoord in te voeren. U moet het wachtwoord herhalen om er zeker van te zijn dat deze correct is.

Let op! U kunt geen spatie of punt in uw gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken.

U kunt uw wachtwoord in dit venster veranderen. De systeembeheerder kan ook voor u uw wachtwoord veranderen.

Systeembeheerder/Supergebruiker

Diegene die het systeem beheert wordt vaak de systeembeheerder genoemd. In Mamut Business Software kan de systeembeheerder een gebruiker zijn met het toegangsprofiel Systeembeheerder. Meer informatie over de gebruikersrechten vindt u in Over gebruikersrechten. In de regel zal een gebruiker met het gebruikersprofiel Volledige toegang/Supergebruiker, ook diegene zijn die het systeem beheert.

Tip! De systeembeheerder kan de gebruikerstoegang tot de database rechtstreeks in de SQL-Server differentiëren.

Uw wachtwoord vergeten?

U vindt in Inloggen informatie over wat u kunt doen indien u uw wachtwoord vergeten bent.

Meer informatie:

Over gebruikersinstellingen

Inloggen

Medewerkersregister