Bedrijfsdatabase openen

Zodra u zich hebt ingelogd in het systeem, wordt het venster Bedrijfsdatabaselijst weergegeven. Hier kunt u kiezen in welke bedrijfsdatabase u wenst te werken. De lijst geeft de Alias weer van alle bedrijfsdatabases in uw installatie. Dubbelklik op de regel met de bedrijfsdatabase die u wenst te openen.

Een bedrijfsdatabase wordt met een Alias geregistreerd. Dit stelt u in staat om een korte, duidelijke naam, aan de bedrijfsdatabase toe te kennen, zodat u deze eenvoudig kunt kiezen uit de bedrijfsdatabaseslijst. De alias kan worden gewijzigd en mag geen speciale tekens, spaties, punten etc. bevatten. De alias is tevens zichtbaar in de titelbalk bovenin het programmavenster wanneer u de bedrijfsdatbase hebt geopend.

Maak een Nieuwe bedrijfsdatabase aan door op Nieuw te klikken.

Indien u de bedrijfsdatabase verwijdert, verliest u de gegevens.

Wanneer u een bedrijfsdatabase hebt geopend, kunt u een andere bedrijfsdatabase openen door naar Bestand - Bedrijfsdatabase openen te gaan.

Tip! U kunt in de gebruikersinstellingen een Standaardbedrijfsdatabase kiezen. Hierdoor hoeft u bij het inloggen geen bedrijfsdatabase in dit venster te kiezen.

Meer informatie:

Werkbalken op vensterniveau

Lijstvensters

Over bedrijfsdatabases

Bedrijfsinstellingen

Nieuwe bedrijfsdatabase aanmaken

Gebruikersinstellingen - Overig