Documenten importeren

Zo importeert u (een) document(en):

1. Ga naar Beheer - Document - Import van document(en).
  2. Blader door de lijst en selecteer één of meerdere documenten die geïmporteerd moeten worden.
  3. Klik op Openen.
  4. Vul eventueel informatie over het document in de geopende documentkaart in.
  5. Klik op Opslaan en sluit de documentkaart.

Het geselecteerde document wordt naar op de aangegeven locatie opgeslagen en de documentenlijst wordt met de geïmporteerde documenten bijgewerkt.

Tip! Daarnaast kunt u ook documenten importen met behulp van de knop Importeer document(en) op het tabblad Documenten in de modules relatiebeheer, contactpersoon, activiteit, project en medewerkers. Tevens vindt u de knop bovenaan de documentenlijst.

Importeren met Drag & Drop

U kunt ook documenten importeren met behulp van de drag & drop functionaliteit. U moet in dat geval zowel Windows Verkenner open hebben, om het bestand dat u wenst te importeren naar Mamut Business Software te vinden en te selecteren, als de documentenlijst in Mamut Business Software. Houd vervolgens de linker muisknop ingedrukt en sleep het document naar de documentenlijst in het programma.®

Onthoud dat u meerdere documenten gelijktijdig kunt selecteren door de [Ctrl]-toets ingedrukt te houden en daarna op de bestanden te klikken die u wenst te importeren.

Tip! U kunt documenten ook importeren via Bestand - Importeren - Document - Import van document(en).

Meer informatie:

Over het importeren van documenten

Gebruikersinstellingen voor documenten

Over documenten