Websites op het bureaublad

In het linkermenu op het bureaublad vindt u een aantal aandachtsgebieden. Welke knoppen u kunt zien, is afhankelijk van uw product en de functionaliteiten waar u toegang tot hebt.

Let op! De websites vereisen dat u verbonden bent met het internet.

Aanbiedingen van Mamut

Met deze knop gaat u naar een pagina waar u actuele aanbiedingen van Mamut en onze partners kunt vinden.

StartBedrijf

Mamut StartBedrijf is een compleet ondernemersprogramma dat u ondersteunt bij het plannen en opzetten van uw eigen bedrijf. Het programma geeft informatie en tips die u stap voor stap helpen bij het schrijven van een ondernemingsplan. U kunt een eigen website met webshop aanmaken. Daarnaast houdt u het overzicht over al uw relaties, activiteiten en documenten.

Mamut heeft een online StartBedrijf gids aangemaakt in het programma. StartBedrijf Gids is een informatiedienst die u informatie en tips geeft die interessant kunnen zijn bij het opstarten en het laten groeien van een eigen bedrijf.

Indien u al klant van Mamut bent, kunt u een Mamut StartBedrijf Gids bestellen. Een gratis additioneel product, dat u toegang geeft tot het Mamut Ondernemingsplan en de Startersportal StartBedrijf, direct in uw huidig Mamut-systeem.

Mamut Supportcenter

Via het Mamut Supportcenter kunt u contact opnemen met onze afdeling Support door een supportaanvraag in te dienen. Ook kunt u naar antwoorden op uw vragen zoeken in onze artikeldatabase.

Een supportaanvraag registreren

Service en support

Gebruikersinstellingen voor Bureaublad

Introductie in Mamut

Als u op deze knop klikt, gaat u naar een korte introductie over Mamut, waarin u ook informatie krijgt over de opties in het programma, een productoverzicht, de manier waarop u het programma kunt evalueren. Zolang u geen licentieovereenkomst hebt gesloten met Mamut, wordt deze pagina standaard weergegeven als u het programma opstart.

Meer informatie:

Aandachtsgebieden op het bureaublad

Over het bureaublad