Bedrijfsgegevens

Op het tabblad Bedrijfsgegevens voert u naam, adres en overige contactinformatie in die u toegankelijk wenst te hebben voor de klanten die uw website bezoeken. Door op de knop Uit instellingen ophalen te klikken, worden de gegevens die geregistreerd zijn in bedrijfsinstellingen, opgehaald.

De pagina met de bedrijfsinformatie heet standaard Over ons, en wordt op de website, in de webshop en bij de kassa weergegeven. Om de tekst Over ons te wijzigen, klikt u op de knop Tekst bewerken.

Meer informatie:

Omschrijving bedrijf

Koptekst

Beschrijvende teksten

Aan de slag met uw website