Startpagina

Op het tabblad Startpagina kunt u informatie invoeren die op de startpagina van de website zal worden weergegeven. Zodra u de gewenste informatie hebt ingevoerd, kunt u met de knoppen in de werkbalk de tekst aanpassen.

Tip! De eerste pagina van uw website is de eerste indruk van de klant. Het is goed om wat te vertellen over het doel van uw website en wat de klant aan informatie zal kunnen vinden.

Klik op Volgende als u klaar bent om naar het volgende tabblad te gaan.

Meer informatie:

Campagne

Selectie van artikelen

Nieuws

Vervolgpagina's

Contactpagina's