Wachtwoordinstellingen

Let op! Dit tabblad is alleen zichtbaar indien u het additionele product Mamut Enterprise Klant- en Partner Web hebt aangeschaft.

U kunt uw gebruikers de mogelijkheid bieden om een eigen account met gebruikersnaam en wachtwoord op uw website aan te maken. Geregistreerde klanten kunnen prijzen en kortingen bekijken die voor hen van toepassing zijn en hoeven zich ook niet opnieuw te registreren wanneer zij artikelen via de webshop bestellen.

In dit venster bepaalt u voor welke onderdelen van uw website de toegang met een wachtwoord moet worden beschermd en of de klant de gelegenheid heeft om zelf een account aan te maken.

Wachtwoordinstellingen

Geen wachtwoordbeveiliging: Alle bezoekers krijgen toegang tot uw gehele website zonder zich als gebruiker te registreren.

Wachtwoordbeveiliging van de gehele website: Wanneer de gebruiker uw website bezoekt, wordt deze gevraagd om gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren of zich als gebruiker te registreren.

Wachtwoordbeveiliging van alleen de webshop: Alle bezoekers krijgen toegang tot de website. De bezoeker wordt echter gevraagd om zich te registreren met een gebruikersnaam en wachtwoord voordat men toegang krijgt tot de webshop. Alle prijzen in de webshop zullen dan weergegeven worden inclusief eventuele kortingen die voor deze klant van toepassing zijn.

Bij de kassa inloggen: Alle bezoekers krijgen toegang tot zowel de website als de webshop, maar men moet zich registreren als klant voordat een order geplaatst kan worden. De klant zal dan gevraagd worden om gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren of zich als gebruiker te registreren.

Wanneer u er voor gekozen hebt om een wachtwoordfunctionaliteit te activeren, moet u bepalen hoe de goedkeuring van nieuwe gebruikers moet plaatsvinden. U hebt de volgende keuzes:

De gebruiker wordt per e-mail op de hoogte gesteld van alle wijzigingen in de status van de gebruiker op de website. U kunt zelf bepalen welk e-mailadres als Afzender wordt gebruikt in de e-mails in verband met de registratiegegevens.

Desgewenst kunt u kunt ook een kopie ontvangen van de e-mail, indien u bij wilt houden welke e-mails de klanten hebben ontvangen.

Meer informatie:

Website-instellingen

Aan de slag met uw website

Artikelregister, tabblad: Korting

Websitegegevens ophalen