Contactgegevens

Alle informatie over een medewerker, zoals het adres, telefoonnummer en e-mailadres, wordt opgeslagen bij Contactgegevens op het tabblad personeel. U kunt selecteren welk telefoonnummer het standaardnummer voor de medewerker moet zijn. Het geselecteerde nummer wordt weergegeven op de bovenste helft van de medewerkerskaart, samen met het e-mailadres.

Het adres van de medewerker wordt geregistreerd in het betreffende veld of door op de knop Adres te klikken. Indien u meerdere adressen voor een medewerker wilt registreren, bijvoorbeeld projectadressen of tijdelijke adressen, klikt u op de pijl onder Adres. U kunt tevens aangeven voor welke Periode het adres geldt.

Meer informatie:

Medewerkersregister, tabblad: Personeel

Medewerkersregister

Zoeken en filteren in het medewerkersregister