Personalia

Onder de knop Personalia kunt u onder andere de geboortedatum en het sofinummer van uw medewerker registeren.

Indien uw medewerker zelfstandig ondernemer is, kunt u de optie Zelfstandig selecteren en vervolgens het KvK-nummer registreren.

Door op de zoekknop bij Bankrekening te klikken opent u het venster Rekeninginformatie. Hier kunt u de bankgegevens van uw medewerker registreren.

Daarnaast is het mogelijk om de Burgerlijke staat en familiegegevens te registreren. Familiegegevens zijn van belang in het geval van noodgevallen.

Bij Aangepast veld kunt u zelf bepalen welke overige informatie u wilt registeren. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld nationaliteit, jubileum of website-adres.

Meer informatie:

Medewerkersregister, tabblad: Personeel

Medewerkersregister

Rekeninginformatie