Vaardigheidsregister

Met het vaardigheidsregister kunt u informatie over de kwalificaties en vaardigheden van ieder van uw werknemers op één plek registreren en bewaren. Enkele voorbeelden van het soort informatie dat u kunt registreren zijn opleiding, diploma's, taalvaardigheden en werkervaring.

Het Vaardigheidsregister kan ook worden gebruikt voor de registratie van cursussen en aanbiedingen voor aanvullende opleidingen voor uw werknemers, inclusief de opvolging hiervan.

U registreert de vaardigheid met een bepaalde Status, zodat u een onderscheiding kunt maken tussen vaardigheden die de medewerker al heeft (Voltooid/Geslaagd), de vaardigheden die de medewerker aangeboden heeft gekregen en de vaardigheden die de medewerker op dit moment aan het leren is.

De vaardigheden worden in verschillende Typen ingedeeld. Het systeem biedt een aantal voorgedefinieerde typen aan, die een onderscheid maken tussen bijvoorbeeld opleiding en werkervaring.

Klik op de knop Afdrukken om het rapport Overzicht vaardigheid per werknemer af te drukken.

Tip! In de rapportmodule vindt u bovendien het rapport Overzicht vaardigheid per vaardigheidstype.

U kunt meerdere vaardigheidstypen en -statussen aanmaken in het standaardregister. Het standaardregister vindt u via Beheer - Instellingen - Bedrijf - Standaardregister. U kunt ook met de rechtmuisknop in de afrollijsten voor Type en Status klikken en kiezen voor Standaardregister wijzigen.

Systeembeheerder: U kunt gebruikersrechten voor het vaardigheidsregister definiëren.

Meer informatie:

Nieuwe vaardigheid registreren

Medewerkersregister, tabblad: Personeel

Medewerkersregister

Over Gebruikersrechten