Adresinstellingen

In het venster Adresinstellingen definieert u hoe adressen, relatienamen en contactpersonen worden weergegeven op de rapporten.

Let op! U kunt hier geen adressen invoeren. Alleen referenties worden gebruikt.

Zo wijzigt u de opzet:

1. In het veld Land selecteert u het land, bijvoorbeeld Nederland.

2. Uit de afrollijst Naam kiest u welke referentie (waarde) u wenst te gebruiken. Door hier eerst een waarde te kiezen en vervolgens op de knop Invoegen te klikken, wordt de waarde ingevoerd. Het resultaat kunt u zien in het veld onder de afrollijst. U kunt eenvoudig velden verwijderen door het veld te selecteren en op de knop Delete op het toetsenbord te drukken.
  3. Op dezelfde wijze kunt u definiëren hoe de adressen weergegeven worden. Dit wordt gedaan in de afrollijst voor Adres.
  4. Klik op OK zodra u alles hebt ingevoerd.

De adresopzet is nu gewijzigd.

Meer informatie:

Rapportinstellingen