Gebruikers

Iedereen die het programma gebruikt moet aangemeld worden als gebruiker. Wanneer u toegang hebt tot het aanmaken van nieuwe gebruikers, kunt u dit doen via Beheer &endash; Instellingen &endash; Beveiliging &endash; Gebruikersadministratie.

Wanneer u een nieuwe gebruiker wilt aanmaken klikt u op Nieuw. De gebruiker moet aangemaakt worden door een gebruiker met toegang als systeembeheerder of supergebruiker.

Het bewerken van de gebruikersinstellingen doet u door de betreffende gebruiker te selecteren en vervolgens op Bewerken te klikken.

In plaats van een gebruiker te verwijderen, kunt u de gebruiker ook beperkte of geen toegang geven.

Aangemeld: In de kolom Aangemeld kunt u zien welke gebruikers op dit moment in het systeem zijn ingelogd.

Meer informatie:

Over gebruikersrechten

Over gebruikersinstellingen

Gebruikersadministratie