Microsoft Silverlight gebruiken

Microsoft Silverlight een zogenaamde "plug-in"-programma dat op de computer van de bezoeker geïnstalleerd dient te worden voor de video kan worden afgespeeld. De onderstaande procedure over het gebruik van Microsoft Silverlight kan worden toegepast op alle ondersteunde videoformaten.

Bezoek de officiële website hier (opent in een nieuw venster) voor meer informatie.

Zo gebruikt u Silverlight:

1. Log in als beheerder.

2. Navigeer naar de map of het artikel waar u de Silverlight video wenst toe te voegen.

3. Selecteer Silverlight uit de afrollijst in het beheerdersmenu.

4. Klik op Aanmaken.

5. Voer de volgende informatie in:
    Naam
    : De naam van de video.
    Omschrijving
    : Een beschrijving van de video.
    Bestand
    : Upload de video door op Bladeren te klikken en het betreffende bestand te selecteren.

6. In het veld Bestand kunt u tevens de Breedte en Hoogte van de video opgeven indien u niet de standaardgrootte wenst te gebruiken.

7. Klik op Publiceren.

De Silverlight Video is nu toegevoegd aan uw website.

Zo past u een Silverlight Video aan:

1. Ga naar de Silverlight Video waarvan u de informatie wenst te wijzigen.

2. Klik op Bewerken in het beheerdersmenu.

3. Voer de gewenste wijziging uit.

Klik op Publiceren om de wijzigingen op te slaan.

Zo verwijdert u een Silverlight Video:

1. Ga naar de Silverlight Video die u wenst te verwijderen.

2. Klik op Verwijderen in het beheerdersmenu.

De Silverlight Video is nu verwijderd.

Meer informatie:

Video media

Video gebruiken

De componenten in Mamut eZ Publish