Oude back-ups verwijderen



Let op! Deze functionaliteit zal alleen automatisch gegenereerde back-ups verwijderen. Back-ups welke u handmatig hebt aangemaakt via Bestand - Back-up - Back-up maken, zijn niet zichtbaar in het venster, en zullen niet verwijderd worden.

Het venster Oude back-ups verwijderen wordt automatisch geopend wanneer u het programma opent of afsluit (afhankelijk van uw instellingen), of wanneer u naar Bestand - Back-up - Oude back-ups gaat. Meer informatie over de instellingen vindt u hier.

Met behulp van de afrollijst rechtsbovenaan het venster kunt u aangeven welke back-ups u wenst te zien: Kan verwijderd worden, Behouden of Alle. Standaard worden alleen de back-ups weergegeven die verwijderd kunnen worden. Het is niet mogelijk om de meest recente back-ups te verwijderen middels deze functionaliteit. Het aantal meest recente back-ups die behouden moeten worden zijn gedefinieerd in de instellingen voor back-up.

In dit venster kunt u bepalen welke back-ups u wenst te verwijderen door deze te selecteren (standaard zijn alle back-ups die verwijderd kunnen worden, geselecteerd), of klik op Annuleren om de actie af te breken. Klik alleen op OK indien u zeker weet dat u de geselecteerde back-ups permanent wenst te verwijderen.

Let op! Back-ups welke door deze functionaliteit worden verwijderd, kunnen niet teruggehaald worden.


Meer informatie:

Instellingen voor back-up

Back-up maken

Back-up terugzetten

Over back-ups

Versie 17.2. De documentatie kan diensten en/of functionaliteiten vermelden die niet in uw licentie zijn inbegrepen. Neem contact met ons op indien u hierover meer informatie wenst.

© 2013 Mamut Software B.V - onderdeel van Visma. Alle rechten/drukfouten voorbehouden. Mamut en het Mamut-logo zijn geregistreerde merken van Visma Software B.V. of haar dochterondernemingen. Alle overige merken zijn geregistreerde merken van de desbetreffende bedrijven.