Voorbeelddatabase installeren/additionele producten evalueren

In een voorbeelddatabase kunt u zich wegwijs maken zonder dat dit uw eigen bedrijfsgegevens beïnvloedt. U kunt tevens de verschillende additionele producten en uitbreidingen evalueren voordat u deze eventueel bestelt.

In de wizard voor de eerste opstart wordt u gevraagd of u de voorbeelddatabase wenst te installeren.

Velen zullen al een voorbeelddatabase geïnstalleerd hebben met behulp van de Wizard voor eerste keer starten. Als u onzeker bent of u al een voorbeelddatabase geïnstalleerd hebt, dan kunt u dit controleren via Bestand - Bedrijfsdatabase openen. Dit opent de bedrijfsdatabaselijst met een overzicht van de geïnstalleerde bedrijfsdatabases.

Als u al klant bent, maar additionele producten of uitgebreide producten wilt evalueren, dan kunt u dit doen middels de voorbeelddatabase.

Om de voorbeelddatabase te installeren gaat u naar Bestand - Databasehulpprogramma's - Voorbeelddatabase installeren.

Let op! Bij het inloggen in de voorbeelddatabase kunt u een evaluatieproduct en eventueel beschikbare additionele producten kiezen.

Het is ook mogelijk een bedrijfsdatabase te verwijderen. Dit doet u vanuit het venster Bedrijfsdatabaselijst.

Meer informatie:

Product evalueren en functionaliteiten uitproberen

Onze website

Over databasehulpprogramma's

Bedrijfsdatabase openen