Relatiebeheer, tabblad: Contactpersonen

Beheer - Relatie - Relatiebeheer - Contactpersonen

Op het tabblad Contactpersonen registreert u informatie over de personen waar u contact mee hebt binnen de betreffende organisatie. Dit geeft u een overzicht waardoor het eenvoudiger is om de juiste persoon waar u mee wenst te spreken of naar wie u wilt verwijzen te vinden.

De persoon die u als Standaard heeft ingesteld wordt vetgedrukt bovenaan de lijst weergegeven. Contactpersonen die u als Non-actief instelt worden in het grijs onderaan de lijst weergegeven. Overige contactpersonen worden in de volgorde waarmee zij zijn geregistreerd weergegeven. U kunt de volgorde veranderen door op de kolomnaam te klikken. Klikt u bijvoorbeeld op de kolom achternaam, zullen de contactpersonen alfabetisch op achternaam worden gerangschikt.

Door op Nieuw te klikken kunt u nieuwe contactpersonen aanmaken en door op Bewerken te klikken kunt u bestaande contactpersonen wijzigen.

Verwijdert de geselecteerde contactpersoon.

Klik op deze knop om de gegevens van de contactpersonen waarmee u werkt te verversen om zo de laatste wijzigingen te zien.

Verstuur een e-mail naar de contactpersoon door op E-mail verzenden te klikken.

Onder de lijst ziet u het notitieveld voor de geselecteerde contactpersoon. Klik op de knop Notitieveld uitbreiden rechtsonderin om het notitieveld te vergroten.

Tip! Wenst u de kolom voor tussenvoegsel zichtbaar te maken, kies dan voor deze optie in de gebruikersinstellingen voor contactpersoon.

Meer informatie:

De contactpersoon

Gebruikersinstellingen voor contactpersoon

Het relatiebeheerregister