Gebruikersinstellingen voor Documenten

In de Gebruikersinstellingen voor document kunt u de kolommen aanpassen en aangeven welke kolommen in de documentenlijst moeten worden weergegeven. Tevens stelt u in hoe de documentenkaart eruit moet zien en dient te werken.

De instellingen stellen u in staat om het programma voor elke gebruiker aan te passen. Het gebruik van de documentenmodule wordt meer efficiënt wanneer u standaardwaarden aangeeft die moeten gelden bij het aanmaken van nieuwe documenten. Bovendien kunt u kiezen voor het invoegen van bijvoorbeeld gegevens van gebruiker en tijdstip bij het maken van notities of dat er een standaard contactpersoon aan een document gekoppeld wordt welke vanuit het relatieregister wordt aangemaakt.

Standaardinstelling

U kunt een keuze maken uit 3 voorgedefinieerde instellingen.

Eenvoudig: Vereenvoudigt het venster en geeft alleen de verplichte velden weer.

Normaal: Geeft de standaardwaarden en -functionaliteiten weer.

Uitgebreid: Geeft meer velden en functionaliteiten weer.

Klik op de desbetreffende knop om één van de gedefinieerde instellingen te kiezen.

Documentenlijst

Hier bepaalt u welke velden voor de documenten weergegeven moeten worden in de documentenlijst. Houd er rekening mee dat teveel kolommen het overzicht enigszins onoverzichtelijk maken en van invloed zullen zijn op de snelheid van de module. Indien u op een van de knoppen op het tabblad Standaardinstelling klikt, zal de inhoud vergelijkend veranderen op het tabblad Documentenlijst.

Documentkaart

Hier kunt u definiëren welke regels moeten gelden voor het aanmaken van een document.

Standaardwaarden:Tijdens het aanmaken van een nieuw document zullen de velden automatisch gevuld worden met de waarden die u hier aangeeft. Indien u bijvoorbeeld vaak documenten aanmaakt van hetzelfde type, kunt u veel tijd besparen door deze als standaard in te stellen.

Tabblad: Hier kunt u kiezen welke tabbladen u wilt weergeven bij het aanmaken van documenten.

Overig: Hier kunt u aangeven dat de gebruikersnaam en datum automatisch moeten worden ingevuld in de notitie, dat het programma een bestandsnaam voorstelt, dat de status automatisch op Voltooid wordt gezet bij het aanmaken van het document en om automatisch de standaard contactpersoon of project gekoppeld moet worden wanneer u een document vanuit de relatiekaart aanmaakt. Selecteer de opties die u wenst te gebruiken.

Meer informatie:

Documenten

Documentenoverzicht

Nieuw document aanmaken

Nieuw document

Gebruikersinstellingen